Om webbskiss_startsida

Consort bygger lönsamma relationer mellan organisationer och individer. Vi utvecklar affärer, organisationer, grupper och individer till slagkraftiga team med en effektiv, kreativ och meningsfull företagskultur. Vi är en av få aktörer på marknaden med en etablerad produkt som utvecklar samarbetet mellan kund och leverantör i sourcingaffärer.

Företagets grundläggande idé är att:
”Förbättra organisationers lönsamhet och överlevnadsförmåga genom utveckling av en effektiv företags- och partnerkultur byggd på förtroende mellan berörda organisationer och individer. Kulturen skapas och lever genom utveckling av individers värderingar, attityder, engagemang och samarbetsförmåga”.

Målgruppen var ursprungligen IT-företag och IT-avdelningar på mellanstora till stora företag inom näringsliv och offentlig sektor, men har senare kommit att omfatta andra typer av verksamheter.

Consort stöttar företagen igenom processer som:

  • outsourcing
  • fusioner
  • större projekt
  • interna organisationsförändringar

Marriage Counselling för lönsamma samarbeten

En av Consorts mest populära produkter är Marriage Counselling®, ett egenutvecklat, unikt program som bygger ömsesidigt förtroendekapital mellan samarbetspartner inom eller mellan företag. Genom att arbeta med förtroendeskapande relationer mellan människor, skapar Consort långsiktiga samarbeten som ger högre lönsamhet hos båda parter.

pratbubbla_green_consort

 

 

 

 

 

 

Våra kunder

Bland Consorts kunder finns bland andra:

 

Loggor

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailDela gärna !